Wie schrijft dit

Sinds maart 1961 leer ik iedere dag.

De manieren waarop variëren. Van “trial & error” tot “afkijken” en alles er voor en er na. Iedere ervaring die ik heb opgedaan, heeft mede vorm gegeven aan wie ik ben, hoe ik denk, hoe ik handel, kijk en luister. Voor mij begint het met kijken en luisteren. Mijn oma noemde dat “stelen met je ogen en oren”.

Nu, decennia verder, durf ik te stellen dat ik veel, heel veel ervaringen heb opgedaan. Als zoon, vriend, student, vader, echtgenoot, padvinder, wadloopgids, muzikant, reclameschilder, vormgever, barkeeper, PEL begeleider, ondernemer, manager, runningtherapeut en trainer.

You get the chance to make this the best day of your life…
(“The best day”, The Freelance Band – Philip Kroonenberg) op Spotify

Een van de belangrijkste dingen die ik in mijn leven geleerd heb is “kijken voorbij wat je ziet” en dat samenwerken je verder brengt. Ik mijn functie als leidinggevende bij Cosis laat ik me dagelijks verrassen door de onze cliënten. De vaak ongecompliceerde kijk op het leven van alledag inspireert mij en daagt me uit me te verplaatsen in de – soms – simpele alternatieven voor onze dagelijkse uitdagingen.

Ik woon samen met de vrouw van m’n leven en heb samen met haar drie onvoorstelbaar lieve en hartverwarmende kinderen. De oudste – Bas – is op 28 februari 2020 op 23 jarige leeftijd in onze armen overleden aan de gevolgen van zijn stofwisselingsziekte. Voor altijd verbonden…  www.basslagter.nl

Voor nu een mooie dag en geniet van mijn blogs!

…nieuwsgierigheid brengt je verder!